Professioneel

RioolExpert is een professionele ontstoppingsdienst in de Antwerpse Kempen waar u sinds 2011 terecht kunt voor een snelle en efficiënte ontstopping van alle soorten leidingen. Dankzij onze jarenlange ervaring en het gebruik van de modernste ontstoppingsmachines bieden wij u steeds een snelle en permanente oplossing.

Gezondheidszorg

RioolExpert heeft de nodige tools om sites met complexe septische en sanitaire installaties, zoals in de gezondheidszorg, te onderhouden.

Lees meer

Parkings

Zowel voor bovengrondse als ondergrondse parkings kan u beroep doen op RioolExpert.

Lees meer

Onderwijs

In onderwijsgebouwen worden de leidingen intens belast. Het is dus een hele klus om deze infrastructuur te onderhouden.

Lees meer

Aannemers

RioolExpert staat permanent klaar voor aannemers in afbraakwerken, renovatie- en nieuwbouwprojecten en wegen- en rioolwerken.

Lees meer

Horeca

Septische putten ruimen, sanitair, toiletten en vetbakken ontstoppen ... De horeca heeft regelmatig met deze ongemakken te maken. Contacteer RioolExpert uit Limburg!

Lees meer

Retail

Bij goede service hoort goedwerkend sanitair. Dat hebben we bij RioolExpert goed begrepen. En dat mag niet verstoord worden door verstopte toiletten of afvoerleidingen.

Lees meer

Kantoren

Op kantoor wilt u geen tijd verliezen door een verstopte leiding. Goedwerkend sanitair is een basiscomfort. Heeft u toch problemen? RioolExpert gaat snel over tot actie zonder de bedrijfssfeer te hinderen.

Lees meer

Appartementen

Grote appartementsgebouwen vragen om groot onderhoud, wij staan u bij van preventief onderhoud tot het oplossen van dringende problemen. Is uw afvoerleiding of uw toilet verstopt? Contacteer RioolExpert voor een oplossing.

Lees meer

Gemeentes

Het onderhoud van rioolkolken is belangrijk voor elke gemeente. Naast veel water komt er helaas ook vaak afval in terecht. Denk maar aan zand, bladeren en zwerfvuil zoals papier en plastiek.

Lees meer

Tankstations

Elk tankstation moet minstens één keer per jaar de koolwaterstofafscheider (KWS-afscheider) laten leegmaken en reinigen door een erkende instantie. Contacteer RioolExpert voor deze expertise.

Lees meer

Industrie

Een industriële of chemische reinigingsopdracht is specialistenwerk. Contacteer RioolExpert voor het beste resultaat.

Lees meer

Sport & Ontspanning

Grote gebouwen zoals sportcomplexen, bibliotheken of bioscopen hebben hun eigen sanitaire en septische infrastructuur. U laat het onderhoud het best over aan RioolExpert.

Lees meer
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x