Detectie

Rookdetectie

Door middel van rookdetectie leggen we snel en eenvoudig de oorzaak van uw ontstopping, lek of ander probleem bloot. Hoe dit in z’n werk gaat? Volgens het principe: waar rook is, is vuur. De afvoerleidingen worden gevuld met onschadelijke, gekleurde rook. De rook komt vervolgens via het lek naar buiten en geeft zo nauwkeurig de precieze plaats van de oorzaak aan.

Inspectie met camera

Uiteraard kunt u ook bij RioolExpert terecht voor ontstopping en reiniging met camera-inspectie. Door het gebruik van een camera(systeem) kunnen we een snelle en efficiënte probleemdiagnose stellen voor leidingen van 32 tot 300 mm.

Het gebruik van een camera is ook heel nuttig bij detectie van verborgen putten, kwaliteitscontroles, het in kaart brengen van leidingen, verzekeringskwesties en bouwonderzoek.


Lekdetectie

Een lekkage kan naast het veroorzaken van veel schade, ook levensgevaarlijk zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat uw lekkage snel en efficiënt opgespoord kan worden.

Door middel van speciale technieken detecteren we snel en zonder schade de oorzaak van het probleem. Geen vuil of breekwerken en geen hoge kosten.


Hoe werkt het?

Afhankelijk van de situatie en de soort leiding kiezen we voor een specifiek camerasysteem. Voordat we van start gaan met de camera-inspectie, zorgen we ervoor dat de leidingen schoon zijn. Vervolgens dalen we met onze computergestuurde camera’s af in de rioleringen. Onze camera kan het volledige rioleringsnetwerk doorlopen, ook de moeilijk bereikbare plaatsen. Zo krijgen we een goed beeld van de situatie en kunnen we u na afloop een deskundig verslag overhandigen.


Detectie
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x