Ontstoppingsdienst Sint-Truiden

Heeft u last van een verstopte afvoer? Dan kunt u rekenen op de ontstoppingsdienst van RioolExpert uit Sint-Truiden. Met onze state-of-the-art machines ontstoppen we alle leidingen in uw keuken, badkamer of riolering in een handomdraai.

Of u nu met een verstopte afvoer zit in uw douche, toilet, bad of wastafel, bij ontstoppingsdienst RioolExpert uit Sint-Truiden weten we hoe we het probleem moeten aanpakken. Wij gebruiken de allernieuwste machines en kunnen hier heel nauwkeurig mee werken om uw verstopping zo efficiënt mogelijk op te lossen. In plaats van de gevolgen te bestrijden, pakt RioolExpert de kern van het probleem aan. Zo bent u voor lange tijd verlost van vuil, stank en wateroverlast.Ontstoppingsdienst van A tot Z!

Van camera-inspectie tot geurdetectie.

RioolExpert is zoveel meer dan alleen maar een ontstoppingsdienst. Wij bieden een zeer uitgebreide service. Zo kunt u op ons rekenen voor:

 • het oplossen van (terugkerende)ontstoppingen voor leidingen van 32 tot 300 mm
 • een snelle en efficiënte diagnose via camera-inspectie voor leidingen van 32 tot 300 mm
 • machinale reiniging van kleinere leidingen met een mechanische spiraalmachine
 • rookdetectie om geurproblemen op te lossen
 • opsporing van verloren rioolputten, sterfputten, collectoren etc. met een sonar detectiesysteemOntstoppingsdienst voor particulieren

RioolExpert, Cleaning Professional voor particulieren.

Welk probleem u ook heeft met uw riolering, onze uitgebreide service staat 24 uur per dag, 7 dagen op 7 tot uw beschikking.

Niet alleen lossen we onaangename verrassingen voor u op, we zorgen er ook voor dat u nooit verrast wordt na onze geleverde diensten. Daarom geven we u graag op voorhand een duidelijke prijsindicatie mee.


Ontstoppingsdienst voor bedrijven

 • Gezondheidszorg
 • Parkings
 • Onderwijsgebouwen
 • Horeca
 • Aannemers
 • Retail
 • Appartementen
 • Kantoren
 • Gemeentes
 • Industrie
 • Tankstations
 • Sport & ontspanning


Andere diensten van RioolExpert Sint-Truiden

Welk probleem u ook heeft met uw riolering, onze uitgebreide service staat 24 uur per dag, 7 dagen op 7 tot uw beschikking. RioolExpert helpt u uit de nood in heel Vlaanderen.

Detectie

Contacteer RioolExpert voor ontstoppingen en reiniging met camera- of rook- of lekdetectie.

Ruimen

Staat uw beerput of septische put op ontploffen? Onze ruimingsdienst komt meteen naar u toe. Mét de juiste attesten.

Herstellingen en bestekwerken

Zijn er problemen met de putdeksels, terugslagkleppen of toezichtput? Of hebt u een verzakking opgemerkt? In alle gevallen zal RioolExpert u assisteren met uw probleem.

Tank cleaning

RioolExpert komt uw mazouttank reinigen en geeft u de geldige attesten zodat u helemaal in regel bent met de VLAREM-normen. Zo kan u uw mazouttank zonder problemen hergebruiken.

Steenreiniging

Hebt een olievlek in steen? Geen probleem! Wij ontwikkelden gespecialiseerde producten waarmee we olievlekken verwijderen uit opritten, parkings, ...


Waarom ontstoppingsdienst RioolExpert Sint-Truiden?

Wij staan altijd klaar!

Van zon 9u - vrij 19u: 24h/24 bereikbaar voor noodgevallen!
Van 8u - 20u voor alle andere gevallen.
Van vrij 19u - zon 9u rusten wij en zijn wij niet bereikbaar.

Topkwaliteit

Wij zijn up-to-date met duurzame en efficiënte technieken. Wij vinden alles!

Milieuvriendelijk

Weinig vuil en overlast. Wij trachten altijd met een minimum aan overlast te werken en doen ons uiterste best om alles ook terug netjes achter te laten.

Professioneel

RioolExpert is een professionele ontstoppingsdienst waar u sinds 2011 terecht kunt voor een snelle en efficiënte ontstopping van alle soorten leidingen. Dankzij onze jarenlange ervaring en het gebruik van de modernste ontstoppingsmachines bieden wij u steeds een snelle en permanente oplossing.Ontstoppingsdienst Sint-Truiden


Ontstoppingsdienst RioolExpert Sint-Truiden is:


De beste keuze!

RioolExpert is een professionele ontstoppingsdienst in Sint-Truiden waar u sinds 2011 terecht kunt voor een snelle en efficiënte ontstopping van alle soorten leidingen. Of het nu gaat om uw keuken, badkamer of riolering, dankzij onze jarenlange ervaring en het gebruik van de modernste ontstoppingsmachines bieden wij u steeds een snelle en permanente oplossing.

Van alle markten thuis!

RioolExpert is een allround leidingspecialist. U kunt niet alleen bij onze ontstoppingsdienst terecht voor alle soorten ontstoppingswerken in de regio Sint-Truiden, maar bv. ook voor:


✔ camera-inspectie

✔ rioolinspectie

✔ detecteren van leidingen en putten

✔ opzoeken van riolering

✔ expertise voor verzekering

✔ ledigen septische putten

✔ ledigen & reinigen regenwaterputten

✔ ledigen en reinigen pompputten

✔ ledigen vetputten

 


MEER WETEN?

Bent u op zoek naar een allround ontstoppingsdienst in Sint-Truiden? Dan zit u goed bij RioolExpert! Wij komen snel ter plaatse met onze nieuwe, state-of-the-art machines. Zo bent u verzekerd van een snelle en efficiënte ontstopping. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Aarzel dan niet om ons te contacteren. 
BVBA Rioolexpert

BE 0563.763.406

Steenweg Op Leopoldsburg 28/3
2490 Balen
België

info@rioolexpert.be

Wil je een afspraak? Bel +32 486 90 65 37 of +32 11 64 33 15
Wij helpen u graag verder!

Bezoek ons via Facebook of LinkedIn


Vanaf zondag 9h t.e.m. vrijdag 19h zijn wij, voor noodgevallen, 24h/24 bereikbaar! Voor alle andere gevallen vragen wij u ons enkel te contacteren tussen 8h en 20h. Vanaf vrijdagavond 19h t.e.m. zondagochtend 9h rusten wij en zijn wij telefonisch niet bereikbaar.


Ontstoppingsdienst Sint-Truiden


keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x