Mazouttank reinigen Lummen

RioolExpert komt uw mazouttank reinigen in Lummen en geeft u de geldige attesten zodat u helemaal in regel bent met de VLAREM-normen.


Mazouttank reinigen in Lummen


Mazouttank reinigen

RioolExpert komt uw mazouttank reinigen en geeft u de geldige attesten zodat u helemaal in regel bent met de VLAREM-normen. Zo kan u uw mazouttank zonder problemen hergebruiken.


Mazouttank neutraliseren

Wilt u een mazouttank buiten dienst stellen? Dan is het verplicht dat de mazouttank goed gereinigd is. Daarna kan de tank opgevuld of verwijderd worden, naargelang uw wens. U bent helemaal in regel met de VLAREM-normen, daarvoor bezorgt RioolExpert u immers de juiste attesten.

Andere diensten van RioolExpert Lummen

Welk probleem u ook heeft met uw riolering, onze uitgebreide service staat 24 uur per dag, 7 dagen op 7 tot uw beschikking. RioolExpert helpt u uit de nood in heel Vlaanderen.

Detectie

Contacteer RioolExpert voor ontstoppingen en reiniging met camera- of rook- of lekdetectie. 

Afhankelijk van de situatie en de soort leiding kiezen we voor een specifiek camerasysteem. Voordat we van start gaan met de camera-inspectie, zorgen we ervoor dat de leidingen schoon zijn. Vervolgens dalen we met onze computergestuurde camera’s af in de rioleringen. Onze camera kan het volledige rioleringsnetwerk doorlopen, ook de moeilijk bereikbare plaatsen. Zo krijgen we een goed beeld van de situatie en kunnen we u na afloop een deskundig verslag overhandigen.

Ontstoppingen

RioolExpert is uw ontstoppingsdienst van A tot Z. Van camera-inspectie tot geurdetectie. Wij bieden een zeer uitgebreide service.

 • het oplossen van (terugkerende)ontstoppingen voor leidingen van 32 tot 300 mm
 • een snelle en efficiënte diagnose via camera-inspectie voor leidingen van 32 tot 300 mm
 • machinale reiniging van kleinere leidingen met een mechanische spiraalmachine
 • rookdetectie om geurproblemen op te lossen
 • opsporing van verloren rioolputten, sterfputten, collectoren etc. met een sonar detectiesysteem

Herstellingen en bestekwerken

Zijn er problemen met de putdeksels, terugslagkleppen of toezichtput? Of hebt u een verzakking opgemerkt? In alle gevallen zal RioolExpert u assisteren met uw probleem.

Ruimingsdienst

Staat uw beerput of septische put op ontploffen? Onze ruimingsdienst komt meteen naar u toe. Mét de juiste attesten.

Wij ruimen, ledigen en reinigen ook uw…
 • Beerput
 • Septische put
 • Verliesput
 • Bezinkput
 • Regenwaterput
 • Waterzuivering
 • Rioolputjes
 • Overstroming in uw garage of kelder 

Steenreiniging

Hebt een olievlek in steen? Geen probleem! Wij ontwikkelden gespecialiseerde producten waarmee we olievlekken verwijderen uit opritten, parkings, ...


Waarom uw mazouttank reinigen via RioolExpert Lummen?

Wij staan altijd klaar!

Van zon 9u - vrij 19u: 24h/24 bereikbaar voor noodgevallen!
Van 8u - 20u voor alle andere gevallen.
Van vrij 19u - zon 9u rusten wij en zijn wij niet bereikbaar.

Topkwaliteit

Wij zijn up-to-date met duurzame en efficiënte technieken. Wij vinden alles!

Milieuvriendelijk

Weinig vuil en overlast. Wij trachten altijd met een minimum aan overlast te werken en doen ons uiterste best om alles ook terug netjes achter te laten.

Professioneel

RioolExpert is een professionele ontstoppings- en reinigingsdienst waar u sinds 2011 terecht kunt voor een snelle en efficiënte reiniging van mazouttanks en ontstopping van alle soorten leidingen. Dankzij onze jarenlange ervaring en het gebruik van de modernste reinigings- en ontstoppingsmachines bieden wij u steeds een snelle en permanente oplossing.Mazouttank reinigen Lummen


Mazouttank reinigen via RioolExpert Lummen is de beste keuze!

RioolExpert is een professionele ontstoppings- en reinigingsdienst in Lummen waar u sinds 2011 terecht kunt voor een snelle en efficiënte reiniging en neutralisatie van uw mazouttank en ontstopping van alle soorten leidingen. Of het nu gaat om uw keuken, badkamer of riolering, dankzij onze jarenlange ervaring en het gebruik van de modernste ontstopping- en reinigingsmachines bieden wij u steeds een snelle en permanente oplossing.


Van alle markten thuis!

RioolExpert is een allround leidingspecialist. U kunt niet alleen bij onze reinigingsdienst terecht voor alle soorten reinigings- en ontstoppingswerken in de regio Lummen, maar bv. ook voor:


✔ camera-inspectie

✔ rioolinspectie

✔ detecteren van leidingen en putten

✔ opzoeken van riolering

✔ expertise voor verzekering

✔ ledigen septische putten

✔ ledigen & reinigen regenwaterputten

✔ ledigen en reinigen pompputten

✔ ledigen vetputten

 


MEER WETEN?

Wilt u een mazouttank reinigen of neutraliseren in Lummen? Dan zit u goed bij RioolExpert! Wij komen snel ter plaatse met onze nieuwe, state-of-the-art machines. Zo bent u verzekerd van een snelle en efficiënte reiniging of neutralisatie. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Aarzel dan niet om ons te contacteren. 
BVBA Rioolexpert

BE 0563.763.406

Steenweg Op Leopoldsburg 28/3
2490 Balen
België

info@rioolexpert.be

Wil je een afspraak? Bel +32 486 90 65 37 of +32 11 64 33 15
Wij helpen u graag verder!

Bezoek ons via Facebook of LinkedIn


Vanaf zondag 9h t.e.m. vrijdag 19h zijn wij, voor noodgevallen, 24h/24 bereikbaar! Voor alle andere gevallen vragen wij u ons enkel te contacteren tussen 8h en 20h. Vanaf vrijdagavond 19h t.e.m. zondagochtend 9h rusten wij en zijn wij telefonisch niet bereikbaar.


Mazouttank reinigen Lummen


keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x